Velkommen ti Skovstuen Pil og Langø

høstet pil i kegler, Skovstuen Pil

Ønsker du å komme på besøk for en pilehandel, kurvprat eller å hente/levere stoler, er det nødvendig å avtale tid på forhånd.

Vi har ingen spesielle åpningstider, ei heller en fysisk butikk. Vi har kun et verksted og et lager hvor du kan komme og handle kurver og pil.

 

Veibeskrivelse:
Med GPS: Sett den til langø 4, 3233 Sandefjord eller sandsveien, 3233 Sandefjord om Langø ikke finnes.

GPS kan ta deg med på en kjøretur gjennom lit trange dalstrøk. Så følg veibeskrivelsen fra Sandefjord eller Stokke.

Fra E18
Kommer du i sydgående retning – ta avkjørsel til Stokke og følg 303 Mot Sandefjord.
Legg merke til avkjørselen til Bogen. Kjør IKKE til Bogen, men bruk denne som en referanse for å vite at du snart er framme. Fortsett opp den lange bakken og ned på andre siden. På sletten tar du andre grusvei til venstre. Sandsveien.

Kommer du i nordgående retning – Ta avkjørsel til Sandefjord og følg 303 mot Stokke.
Legg merke til en skarp 90 graders sving nederst i en bakke mot høyre, etterfulgt av en skarp 90 graders sving mot venstre opp baken. Etter bakken kommer det en slette. Ta første vei til høyre på grusvei. Sandsveien.

Felles.
På grusvei. Følg veien til høyre når den deler seg. Kjører du gjennom en bom er du på feil vei og snur. Er bommen nede kommer du ingen vei og rygger tilbake.
Følg grusveien nedover bakken. Over broen og opp bakken.

Du stopper ved det første røde lagerbygg du ser (vårt verksted). Her vil du se en pileåker, utstillinger og et stort Skovstuen Pil skilt. Her er det parkeringsplass til to- tre biler med fornuftig parkering. Ellers er vi der og viser deg hvor du kan stå.