Ø-KUNsT

Danske og norske kunstnere utstiller kunst og kunsthåndverk hos Skovstuen Pil

Alle er velkomne. Åpent Skjærtorsdag – 2. Påskedag – kl 12-15 – Langø, Sandefjord.

KERAMIK – KURVE – TRESKULPTURER – GLASSPERLER – DRAKER

Utstillingen spender bredt over disse temaer og det er muligt å få kjøpt seg fattig om man har penger!

I år kan vi også fremvise en stor samling av glassperler. Antikke glassperler fra Syrien, Ghana og Venezia, som ser verden for første gang. Glassperlerne er samlet av fotograf Hans Christian Jacobsen (DK) på hans utalllige reiser runnt om i verdenen.

Besøkende tur-gjester til Langø og kunst-elskere bydes velkommen!

Kontakt: Lars Levin på mobil +47 4053 5540 for yderligere opplysninger.

OBS. Det er ikke anledning å kjøre bil på Langø (med mindre man er dårlig til beins). Bilen må stilles på 303 ved Sandsveien. Gå-turen tager ca. 5 min. (735 Meter)

Utstillere:

Trine Midtsund (NO) er utdannet Keramiker. Hun har verksted på Fosness og er dermed en de «lokale» nordmænd som utstiller i påsken.
Noe av det smukkeste keramik der finnes er vedfyrt. Trine har egen vedfyrt ovn som hun selv har fått bygget. Kom og se lekkert kunsthåndverk fra Trines dyktige hender!

Steinar Wall (NO) Selvlært skulptør/treskjærer, skogboer, med en stor trang til natur og uteliv. Henter inspirasjon fra dyr, mennesker og levende vesener generelt.

Silja fletter på vikingemarket

Silja Levin (NO) er utdannet Kurvmaker. Flettverk med naturmaterialer er henne pasjon og pilen som Silja vanligvis fletter med er dyrket på Langø. Utstillingen Ø-KUNsT vises i Siljas verkstedslokaler – mere lokalt blir håndverket ikke.

Lars Levin (DK og bosat i Norge) er autodidakt smed, musiker, kok, kurvmaker og stolsetefletter – en slags tusindkunstner.

Det at forme rå materialer til brugbare genstande eller redskaper og bilder er hans store motivation for at bruge hendene sine til at smi – at forme å skape.

Hans Christian Jacobsen (DK) fotograf og samler.

Christian lager portretter, reportasje og langsiktige prosjekter med oppdrag over hele verden.

Gustav Sletsjøe (NO) er skipssmed og kunstsmed

Gustav Sletsjøe arbeider i et tradisjonsrikt håndverk, men stilen er både gammel og nytt design av smijern. Arbeidet omfatter porter, rekkverk, låser og beslag, båtbeslag, kunst, møbel og interiør, eksteriør og lysekroner med mer.

Gustav har verksted i Vestfold og i Asker. Hans spesialfelt ligger innenfor maritim smiing og arbeider i syrefast stål samt titan…