Kurs i kurvfletting

På et kurs i kurvfletting kan du flette alt fra et klatrestativ til planter til høstens soppkurv. Kursene vi holder er tilrettelagt både for nybegynnere og viderekommende.

Vi kan tilby enkel og billig kost og losji i forbindelse med kurs.

Kurvflette Kurs

  • Ingen kurs for øyeblikket - ta et titt innom seinere
Skovstuen Pil, Kurs i kurvfletting, kurs oversikt

Kurvflette kurs 19 timer

På vårt verksted holder vi 19 timers helgekurs fredag, lørdag og søndag. Kurset vil gi deg et større utbytte enn et vanligt 14 timers helgekurset. Vi rekker å komme litt dypere i pilens verden.

Vi gjennomgår fletteteknikker til runde og ovale kurver og tradisjonelle kurver i mange farger. Kanskje du vil flette et fuglebrett, eller soppkurven til høstens turer? Her er anledning til å lage seg mange nyttige ting til hagen og hjemmet som fuglematere, klatrestativ til planter, små kurver, lykter, mm
Er du en mer erfaren fletter legger vi opp et opplegg som passer dine ønsker og evner!

Er du helt nybegynner skal du regne med 12-14 timer for en alminnelig kurv, og at det kanskje er det eneste du rekker på dette kurset. Er du mer erfaren kan du nå innom flere teknikker og kurver.
Har du noen spesielle ønsker til hva du skal flette er det best og gi oss beskjed på forhånd. Det hender enkelte kurver som rammeverk og 4 kantede kurver trenger ekstra materiell eller spesielle verktøy.

Kurs lærer: Silja Levin

Kurset avholdes på Langø, Stokke, Vestfold.

Kurset varer fra kl 17-22 fredag og kl 10 – 17 lørdag og søndag.

Kurset koster 1850,- kr. plus materialer (350-500,- kr.) pr. deltaker

Liten introduksjons video til verktøy når du fletter med pil

Lær å flette kurver i pil hos Silja Levin i Skovstuen pil. Pilfletting er for kreative sjeler i alle aldre.
Skovstuen Pil, basketmaker Silja Levin, oval kurv med hank
Silja levin kurvmaker, Skovstuen Pil, pilefletting, pilfletting kurvmakerskolen kurvfletting silja levin lars levin skovstuen pil kurvmakerlærling kurver, levende pil basket making basketmaker, willoweaver, willow Rammeverkskurv

Arrangere ditt eget kurvflette kurs.

Passer ikke datoene for deg er det mulighet for å få arrangert ditt eget kurs. Kom sammen med venner og naboer så kommer vi og holder kurs for dere. Vi tar med material og verktøy og fletter etter et tema som passer dere. Vi kan avholde kurs i store deler av landet. Pris og tid etter avtale.

Ønsker ditt lokale Husflidlag, Bygdekvinnelag, Hagelag eller lignende, eget kurs så ring oss gjerne for en prat.

Der er også mulighet for å tilrettelegge tema/kurs dager for bedrifter og institusjoner. Her er muligheter for å være sammen med kolleger og medarbeidere, på en helt annen måte enn man er vant til.

Pileflett er en fantastisk hobby – og for oss et vidunderlig jobb.

 

4 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *