tips og veiledninger skovstuen pil
kurvmaker holder kurvflett kurs
Silja levin kurvmaker, Skovstuen Pil, pilefletting, pilfletting kurvmakerskolen kurvfletting silja levin lars levin skovstuen pil kurvmakerlærling kurver, levende pil basket making basketmaker, willoweaver, willow Rammeverkskurv
tips og veiledninger skovstuen pil

Priser på kurs med Skovstuen Pil

4 timers smikurs – 800,- kr. inkl. materialer pr. deltager.

4 timers fletting av levende pil koster 950,- kr. inkl. pil til 1 snodd tre og 1 belgisk tre pr. deltager.

19 timers kurvflettekurs koster 1850,- kr.Materialer kommer i tillegg (350-500,- kr.) pr. deltager.

14 timers Bendwood stolekurs 1400,- kr. Materialer kommer i tillegg (500),- kr pr. deltager.

14 timers Pilebark kurs 1400,- kr. Materialer kommer i tillegg (400),- kr pr. deltager.

24 timer sommerkurs koster 2350,- kr. Materialer kommer i tillegg (400 – 600,- kr.) pr. deltager.

Transport, kost og Logi:

Vi kan tilby enkel overnatting og alle måltider, om du ikke har mulighet for selvcatering.
Måltidene blir laget i fellesskap sammen med vår familie, og du bor i vårt hus sammen med andre kursister. Kost og logi avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Overnatting: 150 NOK.
Kveldsmat fredag: 75 NOK.
Middag: 100 NOK.
Lunch: 75 NOK.
Frokost: 50 NOK.

Helgekurs 19 t: ca 750,-
Helgekurs 14 t: ca 450,-

Stokke ligger sentralt i Vestfold. Langø er 10 minutter fra E18, Torp og nærmeste togstasjon. Har du ikke bil, kan vi hente deg på tog, buss eller flyplassen. Transport t/r 100 NOK. Transport avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Arrangere ditt eget kurs.

Passer ikke datoene for deg er det mulighet for å få arrangert ditt eget kurs. Kom sammen med venner og naboer så kommer vi og holder kurs for dere. Vi tar med material og verktøy og fletter etter et tema som passer dere. Vi kan avholde kurs i store deler av landet. Pris og tid etter avtale.

Ønsker ditt lokale Husflidlag, Bygdekvinnelag, Hagelag eller din virksomhet eget kurs, så ring oss gjerne for en prat. Vi holder kurs for kreative hender!

Der er også mulighet for å tilrettelegge tema/kurs dager for bedrifter og institusjoner. Her er muligheter for å være sammen med kolleger og medarbeidere, på en helt annen måte enn man er vant til. I barnehagen kan personalet være med til at flette et spennende uteplass for barna.

Kurs Tema som kan arrangeres:

Pilflett i hagen – levende pilflett – Juleverksted – Skulpturell flett – Fiskeveske – Greenwood sløyd – Bentwoodstoler – Rammeverkskurver – Firkantede kurver – Catalanske tasker – Formiddagskurs – Weekendkurs – Kveldskurs – Ukeskurs – Sommerkurs – og mange andre.