ArrangementdetaljerTilmelding

KLIKK HER OG MELD DEG PÅ PILFLETTING.

Kurset varer fra fmandag morgen til fredag ettermiddag, med totalt 35 timers undervisning. Med god tid får du et større utbytte av kurset, og kommer litt dypere i pilens verden.
På kurset gjennomgår vi fletteteknikker til runde og ovale kurver i tradisjonelle og nyskapende modeller i mange farger og fasonger. Kanskje du vil flette et fuglebrett, eller soppkurven til høstens turer. Her er anledning til å lage seg mange nyttige ting til hagen og hjemmet som fuglematere, klatrestativ til planter, små kurver, lykter, mm. Er du en mer erfaren fletter legger vi opp et opplegg som passer dine ønsker og evner. Kursene er både for nybegynnere og viderekommende.

Er du helt nybegynner skal du regne med 14-16 timer for en alminnelig kurv, og at det kanskje er det eneste du rekker på dette kurset. Er du mer erfaren kan du nå innom flere teknikker og kurver.
Har du noen spesielle ønsker til hva du skal flette er det best og gi oss beskjed. Det hender enkelte kurver som rammeverk og 4 kantede kurver trenger ekstra materiell eller spesielle verktøy.
Kurset avholdes på Langø i Sandefjord, Vestfold. 
Vi kan tilby enkel kost og Logi til kursdeltagere som kommer langveisfra.

Kurset varer fra mandag til fredag i uke 30.
Kurset koster 3500 NOK. pluss materialer 600 NOK pr. deltager.

Klikk her og les mer om kurs i pilfletting.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *