KLIKK OG MELD DEG TIL HER!!

Du kan også ringe 4085 8005

rangleflett

Åpen verksted på Langø – 4 eller 6 timers session.

Her sitter vi på vårt verksted på Langø og fletter det vi har lyst til. Her er det masse tid til fordypelse og  full fokus på fletting. Du  bestemme selv hva du vil lære og lage. Selvfølgelig ut i fra det nivået du er på.

Nybegynnere kan starte på enkle og små kurver, fuglematere, små fat i forskjellige former, kurv på brett mm.

For å rekke en alminnelig kurv trenger vi to dager om du er helt nybegynner. Er du mer øvd, og kan fullføre noe av flettingen selv hjemme har vi anledning til å flette større og mer kompliserte ting.

Vi  –  Lars og Silja fletter det hele. Alt fra kompliserte 4kantede kurver- til nette åpne franske kurver. Rammeverkskurver og fisketasker er noen av våre favoritter. Skulle du ønske og flette noe av det mer kompliserte er du velkommen til det. Vi vurderer hvilken prosjekter som passer til ditt nivå.

På dagstid fletter vi fra kl 9.00 – 15.00 – 6 timer pr dag og vi kalder det FRI FLETT

På kveldstid fletter fra kl 18.00 – 22.00 – 4 timer pr dag. Vi kalder det TEMA FLET

Materialer kommer i tillegg – ca. 100-250 NOK. Betales kontant eller med kort på dagen.

Skovstuen Pil Kurs Kalender

Arrangere ditt eget kurvflette kurs.

Kom sammen med venner og naboer så kommer vi og holder kurs for dere. Vi tar med material og verktøy og fletter etter et tema som passer dere. Vi kan avholde kurs i store deler av landet. Pris og tid etter avtale.

Ønsker ditt lokale Husflidlag, Bygdekvinnelag, Hagelag eller lignende, eget kurs så ring oss gjerne for en prat.

Der er også mulighet for å tilrettelegge tema/kurs dager for bedrifter og institusjoner. Her er muligheter for å være sammen med kolleger og medarbeidere, på en helt annen måte enn man er vant til.

Pileflett er en fantastisk hobby – og for oss et vidunderlig jobb.