Populær Juleverksted på Langø

Dette er et verksted for kreative sjeler! Vi skal lage fuglematere, hjerter, juletrær, stjerner, julenisser, kranser, julepynt mm.

Har du egne ideer, kan du ta med egne materialer til dette også.

Les mer om våre kurs:

Vi har oppdatert kurs kalenderen for det neste halve året. Her er det mange muligheter for å styrke sine kreative sider.

Har lyst til å lære tradisjonell kurvfletting eller leke med forskjellige materialer og teknikker innenfor flettverk?
Lage en bendwoodstol til hagen din?

Under finner du en kursoversikt over ulike tema vi kan tilby.

Har du lyst til å flette spesielle tema som åpen fransk flett, rammeverkskurver og fisketasker kan du også gjøre det via vår kurvmakerskole. Kikk inn på lenken å se hva slags kurs vi tilbyr her.
www.kurvmakerskolen.no

Skovstuen Pil Kurs Kalender

Kurs i kurvfletting

På et kurs i kurvfletting kan du flette alt fra høstens soppkurv til klatrestativ til planter. Vi fletter med pil som er tørket for deretter bløtes opp igjen. Dette gjør pilen smidig og bløt. Kursene er både for nybegynnere og viderekommende.

Bentwood-stol

På Bentwood-kurs lager vi stoler til hagen med enkle verktøy: stokker av hassel, hammer og sag. Les mer om Bendwood-stolkurset.

Flett med pilebark

Pilebark er et fantastisk materiale, som gir mange muligheter for å flette forskjellige kurver og bruksgjenstander,  som for eksempel fat, små vesker, kurver i runde og firkantede former.

Smikurs

Har du lyst til å lære å smi? Lars holder 4 timers smikurs på hverdager dag og kveld etter avtale. Kurset er for både begynnere og øvede flettere. Vi kan smi etter forskjellige tema: f.eks viking eller kniver. Les mer om smi kurset.

Levende pil i hagen

Når våren kommer fletter vi belgiske hegn, levende hytter, trær i potter mm.

Kom og lær!

Åpent verksted

Har du lyst til å lære å flette pil, men ikke tid til å bruke en helg på på kurs? Vi har også 4 og 6 timers kurs på hverdager, dag og kveld med forskjellige tema – vi kaller det «åpent verksted»! Les mer her om åpent verksted.

Finner du ikke det du leter etter?

Vi kan også holde kurs i:
Skulpturell flett – Fiskeveske – Greenwood-sløyd – Firkantede kurver – Catalanske tasker og mye annet.

Andre kursdatoer

Passer ikke de oppsatte kursdatoer kan du arrangere ditt eget kurs. Er dere en vennegjeng på 6-8 personer som ønsker en kreativ helg/kveld sammen, lager vi et eget opplegg til dere. Vi kan også holde kurs der du er. På Langø kan vi tilby enkel og billig kost og losji. Ønsker ditt lokale husflidslag, bygdekvinnelag, hagelag eller virksomhet eget kurs? Ring oss gjerne for en prat!

Der er også mulig å tilrettelegge tema eller kursdager for bedrifter og institusjoner. I et kurs i en barnehage kan for eksempel personalet være med til at flette en spennende uteplass for barna.

Vi holder kurs for kreative hender