Kursoversikt

kurs i smiing kurvfletting og bendwood

Har du lyst til å lære tradisjonell kurvfletting eller leke med forskjellige materialer og teknikker innenfor flettverk? Lære smiteknikker eller lage en bendwoodstol til hagen din?

På Langø kan vi nå også tilby enkel og billig kost og losji. Se mer her.

Her er det mange muligheter for å styrke sine kreative sider.

På et kurs i kurvfletting kan du flette alt fra høstens soppkurv til klatrestativ til planter. Kursene er både for nybegynnere og viderekommende.

Pilebark er et fantastisk materiale, som gir mange muligheter for å flette forskjellige kurver og bruksgjenstander, fat, små vesker, kurver i runde og firkantede former.

Har du lyst til å lære å smi?  4 timers smikurs på hverdager dag og kveld etter avtale. Kurset er for både begynnere og øvede. Vi  smir etter tema: f.eks viking eller kniver.

På Bentwood-kurs lager vi stoler til hagen med enkle verktøy: stokker av hassel, hammer og sag.

Når våren kommer fletter vi belgiske hegn, levende hytter, trær i potter mm.

Kom og lær!

Dette er et verksted for kreative sjeler! Vi skal lage fuglematere, hjerter, juletrær, stjerner, julenisser, kranser, julepynt mm.

Er du interessert i flere kurs?

Har du lyst til å flette spesielle tema som åpen fransk flett, rammeverkskurver og fisketasker kan du også gjøre det via vår kurvmakerskole. Kikk inn på lenken å se hva slags kurs vi tilbyr her: www.kurvmakerskolen.no

Vi holder kurs for kreative hender

Der er også mulig å tilrettelegge tema eller kursdager for bedrifter og institusjoner. I et kurs i en barnehage kan for eksempel personalet være med til at flette en spennende uteplass for barna.

Andre kursdatoer

Passer ikke de oppsatte kursdatoer kan du arrangere ditt eget kurs. Er dere en vennegjeng på 6-8 personer som ønsker en kreativ helg/kveld sammen, lager vi et eget opplegg til dere. Vi kan også holde kurs der du er.

Ønsker ditt lokale husflidslag, bygdekvinnelag, hagelag eller virksomhet eget kurs? Ring oss gjerne for en prat!

Finner du ikke det du leter etter?

Vi kan også holde kurs i:
Skulpturell flett – Fiskeveske – Greenwood-sløyd – Firkantede kurver – Catalanske tasker og mye annet.