, ,

Sommerkurs i kurvfletting – Skovstuen Pil


Arrangementdetaljer


Sommerkurs i kurvfletting

Klikk og meld deg på kurs hos Skovstuen Pil her!

På vårt verksted holder Silja sommerkurs 1.-4. august 2017. Kurset avholdes tirsdag- fredag. Dette for å et større utbytte og komme litt dypere i pilens verden.

På dette kurset gjennomgår vi fletteteknikker til runde og ovale, tradisjonelle kurver i mange farger og. Kanskje du vil flette et fuglebrett, eller soppkurven til høstens turer. Her er anledning til å lage seg mange nyttige ting til hagen og hjemmet som  fuglematere, klatrestativ til planter, små kurver, lykter, mm Er du en mer erfaren fletter legger vi opp et opplegg som passer dine ønsker og evner. Kursene er både for nybegynnere og viderekommende.

Sommerkurs i kurvfletting skovstuen pil

Er du helt nybegynner skal du regne med 14-18 timer for en alminnelig rund kurv. Er du mer erfaren kan du nå innom flere teknikker og kurver.
Har du noen spesielle ønsker til hva du skal flette er det best og gi oss beskjed. Det hender enkelte kurver som rammeverk og 4 kantede kurver trenger ekstra materiell eller spesielle verktøy.

Kurset avholdes på Langø, Vestfold.

Kurset varer fra kl 10-17 tirsdag-fredag.

Sommerkurs i kurvfletting koster 2800NOK. Materialer kommer i tillegg ca. 500NOK pr. deltager og avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Kost og Logi:
Vi kan tilby enkel overnatting og alle måltider, om du ikke har mulighet for selvcatering.
Måltidene blir laget i fellesskap sammen med vår familie, og du bor i vårt hus sammen med andre kursister. Kost og logi avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Overnatting: 150 NOK.
Kveldsmat fredag: 75 NOK.
Middag: 100 NOK.
Lunch: 75 NOK.
Frokost: 50 NOK.