Skinn butikken

Her selger vi egenproduserte fårefeller, bark garvet lær av geit, fiskeskinn,  hjortskinn og hesteskinn. I hovedtrekk bruker vi alun, fett og bark garving. Ingen av skinnene er behandlet med miljø- og helsefarlige kjemikalier. Her kan du også kjøpe ALUN til garving,  forskjellige verktøy til skraping og mykgjøring.

Klikk på det skinn du ønsker å kjøpe. Din innkjøpskurv vises i menuen ovenfor, klikk for at gå til betaling.

Råhud

Størrelser :

Pris:

Liten 550.00 NOK
Mellom 650.00 NOK
Stor 750.00 NOK

Geiteskinns pergament, brukes til blant annet til trommeskinn og kanten på vikingeskjolde og som stropp/reime. Utspent og tørket på ramme. Pudset med sandpapir på begge sider.

Fiskeskinn av Laks

Farger :

Pris 200.00 NOK

Lakseskinn garvet med eikebark og pilebark. Skinnet er ca 65 cm langt og har mørkebrunt farge eller svart (farrget med jernoxider). Skinnet kan brukes til punger, tasker, pyntebånd, hatter, vester mm. Garvet uten kjemikalier. Innfettet med eggeplomme og planteolje.

Fiskeskinn av torsk

Størrelse :

Liten 150.00 NOK
Stort200.00 NOK
XLarge250.00 NOK


Torskeskinn garvet med eikebark og pilebark. Skinnet er ca 50-60 cm langt (liten), 60-65 cm langt (stort), 65-75 cm langt (XLarge) og har mørkebrunt farge. Skinnet kan brukes til punger, tasker, pyntebånd, hatter, vester mm. Garvet uten kjemikalier. Innfettet med eggeplomme og planteolje.

Gotlandsk pelsfår

Pris fra 1100.00 NOK

Nydelige skinn fra Gotlandske pelsfår. På begynnelsen av 1900-tallet begynte man å avle utegångsfåret for produksjon av den krøllete , glatte grå pels . Den nye rasen ble kalt Gotlandsk pelsfår. Denne er en hornløs landrase sau. Tag gerne kontakt og hør mere om farver, længder på hår mm. Ikke garvet for egen hånd.